Ηλεκτρική Σκούπα AEG VX6-2-PARK 800W με Σακούλα 3.5lt

SKU
A-VX6-2-PARK
-8%
Special Price €155.00 was €168.00
In stock

Η ηλεκτρική σκούπα AEG VX6-2-PARK με ισχύ 800 W είναι άλλη μία συσκευή κορυφαίας τεχνολογίας. Εξοικονόμησε χρόνο στις δουλειές του σπιτιού και πες αντίο στην κούραση.

Η AEG VX6-2-PARK με ισχύ 800 W σου δίνει την δυνατότητα να καθαρίζεις εύκολα και γρήγορα το χώρο σου, χαρίζοντάς σου ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Διαθέτει το σύστημά Power Pro System™ για τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού.

Το σύστημα Power Pro System™ συνδυάζει έναν αποδοτικό κινητήρα και το ακροφύσιο DustPro™, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να καθαρίζετε τέλεια όπου επιθυμείτε - είτε στα χαλιά είτε στα δάπεδα. Η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι!

Μάθε τα πάντα...

AEG VX6-2-PARK Ηλεκτρική Σκούπα 800W με Σακούλα 3.5lt Καφέ

 

Τεχνολογία 360° Motion Technology

Η ηλεκτρική σκούπα AEG VX6-2-PARK διαθέτει MOTION TECHNOLOGY™ για εύκολη πρόσβαση γύρω απο τις γωνίες. Η AEG VX6-2-PARK είναι εφοδιασμένη με μικρούς περιστρεφόμενους τροχούς οι οποίοι είναι ιδανικοί για σκούπισμα γύρω από αντικείμενα. Έτσι σε διευκολύνουν να φτάσεις σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση

Πλενόμενο φίλτρο Hygiene Filter 12

Το αποτελεσματικό φιλτράρισμα συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα καθαρού αέρα στο σπίτι. Το φίλτρο Hygiene Filter 12 παγιδεύει ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια σκόνης και καθαρίζει τον αέρα που βγαίνει από την έξοδο έως και 99,5%. Με φίλτρο της AEG VX6-2-PARK μπορείς επίσης να το καθαρίσεις και να το επαναχρησιμοποιήσεις. Έτσι, πες αντίο στην συχνή αγορά φίλτρων, και εκοικονόμησε χρήματα με την νέα σου σκούπα.

Καπάκι πρόσβασης 180° Access

Άδειασε τη σακούλα σκόνης εύκολα, γρήγορα και καθαρά. Το καπάκι πρόσβασης 180° σου προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο κυρίως σώμα της ηλεκτρικής σκούπας, επιτρέποντάς σου να αντικαταστήσεις τη σακούλα συλλογής σκόνης εντός δευτερολέπτων. Τόσο απλα!

Πέλμα DustPro

Αν έχεις κουραστεί με την αποδοτικότητα της παλιάς σου ηλεκτρικής σκούπας, τότε ήρθε η ώρα για αναβάθμιση. Το πρωτοποριακό πέλμα DustPro της AEG VX6-2-PARK, κάνει όλες τις δουλειές σου και επιπλέον σε βοηθά να επιτύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού τόσο σε σκληρά δάπεδα όσο και σε χαλιά.

Χαρακτηριστικά

Γενικά
Κατασκευαστής:
AEG
Μοντέλο:
AEG VX6-2-PARK
Τύπος συσκευής:
Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα
Προτεινόμενη χρήση:
Οικιακή χρήση
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ισχύς:
800 W
Ρύθμιση ισχύος:
Ναι
Χωρητικότητα σακούλας:
3.5 L +
Χωρητικότητα:
3.5 lt
Τεχνολογία:
Σακούλα
Επίπεδα Θορύβου:
76 dB
Εξοπλισμός & Εξαρτήματα
Δείκτης αλλαγής φίλτρου:
Ναι
Τηλεσκοπικός σωλήνας:
Διαθέτει
Extra χαρακτηριστικά
Τροφοδοσία Ρεύματος:
Διαθέτει
Μήκος καλωδίου ρεύματος:
9 m
Αριθμός περιστρεφόμενων τροχών:
1
Εύρος:
9 m
Σύστημα:
Με σακούλα
Διαστάσεις & Βάρος
Διαστάσεις(Π/Β/Υ):
23.8x 29.3x 44.1 cm
Βάρος:
6.07 kg
Χρώμα:
Καφέ
Αριθμός κατασκευαστή:
AEG-48
Price €168.00
Product Brand AEG
Price View Price Range
Your Rating