MIELE DRYER TWF 760 WP EcoSpeed&8kg Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας T1: με A+++

SKU
MIE-TWF760WP
€1,399.00
In stock

Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας T1: με A+++ και DryCare 40 για αποδοτικό και ήπιο στέγνωμα.

 • DryCare 40 – στεγνώνει σχεδόν ό,τι πλένεται στους 40°C
 • Ταχύτερο στέγνωμα με μέγιστη ενεργειακή απόδοση – EcoSpeed 
 • Γρήγορη εναλλαγή μεταξύ 2 αγαπημένων αρωμάτων – FragranceDos²
 • Οικονομία σε όλη τη ζωή του στεγνωτηρίου - Τεχνολογία EcoDry
 • Miele@home – η έξυπνη δικτύωση προσφέρει νέες δυνατότητες

Τεχνολογία EcoDry

Σύντομοι κύκλοι προγραμμάτων, χαμηλή κατανάλωση
Η τεχνολογία EcoDry της Miele εγγυάται συνεχώς χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μικρούς χρόνους στεγνώματος. Με την αποτελεσματική αλληλεπίδραση του συστήματος φίλτρου της Miele και του εναλλάκτη θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση, ο εναλλάκτης θερμότητας δεν φράζει ποτέ με χνούδια μειώνοντας μόνιμα την απόδοση. Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμού αέρα της Miele λειτουργούν πάντα οικονομικά με το σύστημα EcoDry - για όλη τη ζωή της συσκευής σας.

 

 Product Highlight 1

Ενεργειακή απόδοση

Φιλικό προς το περιβάλλον στέγνωμα
Τα στεγνωτήρια μπορούν να είναι φιλικά προς το περιβάλλον: Τα στεγνωτήρια Miele με αντλία θερμού αέρα καλύπτουν τις προδιαγραφές της ενεργειακής κλάσης Α++. Οι συσκευές με τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα Miele ProfiEco και ρυθμιζόμενο συμπιεστή λειτουργούν ακόμη πιο οικονομικά και επιτυγχάνουν ενεργειακή κλάση A+++. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα, ενώ μπορείτε και να στεγνώνετε τα ρούχα σας και με ήσυχη συνείδηση.

 

 Product Highlight 2

Εναλλάκτης θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση

Συνεχή χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
Στα στεγνωτήρια με αντλία θερμού αέρα της Miele, ο εναλλάκτης θερμότητας προστατεύεται από ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος και δεν χρειάζεται καθαρισμό. Αυτό εξασφαλίζει ότι η κατανάλωση ρεύματος παραμένει χαμηλή για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

 

 Product Highlight 3

EcoSpeed

Εξοικονομήστε χρόνο και προστατεύστε το περιβάλλον
Με το EcoSpeed, στεγνώνετε τα ρούχα σας εξαιρετικά γρήγορα και με σεβασμό προς το περιβάλλον με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση A+++. Η οικονομική λειτουργία και οι συντομότεροι χρόνοι των προγραμμάτων κάνουν τον τέλειο συνδυασμό. Με πλήρες φορτίο, το EcoSpeed μπορεί να μειώσει τον χρόνο στεγνώματος περισσότερο από 20 λεπτά.

 

 Product Highlight 4

Κινητήρας ProfiEco*

Οικονομικό, δυνατό και χωρίς συντήρηση.
Εμπειρία κινητήρων εξαιρετικά υψηλής απόδοσης στα στεγνωτήρια της Miele: Εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες με μόνιμους μαγνήτες. Άκρως οικονομικοί λόγω βελτιωμένης απόδοσης. Αλλά και χωρίς ανάγκες συντήρησης – σε πλήρη αρμονία με την αναμενόμενη διάρκεια ζωής των συσκευών Miele.

 

 Product Highlight 5

Στέγνωμα ακριβείας PerfectDry

Απαλή φροντίδα των ρούχων με τέλεια αποτελέσματα
Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα, τα ρούχα στεγνώνουν τέλεια – ακόμη και αν το νερό περιέχει πολλά άλατα. Αυτό δεν συμβαίνει στα πλυντήρια χωρίς Perfect Dry, αφού τα άλατα του νερού επηρεάζουν την ανίχνευση της υγρασίας – με επιπτώσεις στα αποτελέσματα του στεγνώματος. Το Perfect Dry συνυπολογίζει την περιεκτικότητα του νερού σε ασβέστιο και προσαρμόζει με ακρίβεια τη διαδικασία στεγνώματος. Έτσι πετυχαίνετε πάντα τον επιθυμητό βαθμό στεγνώματος.

 

 Product Highlight 6

HygieneDry

Αποδεδειγμένη δράση κατά των βακτηρίων και των ιών
Υγιεινή φροντίδα ρούχων – και κατά το στέγνωμα. Το HygieneDry απομακρύνει εγγυημένα το 99,99% όλων των βακτηρίων και το 99,9% των ιών από τα ρούχα σας κατά το στέγνωμα, χάρη στον μεγάλο χρόνο διατήρησης θερμοκρασίας. Η αποτελεσματικότητα του HygieneDry έχει επιβεβαιωθεί από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Rhine-Waal και το Πανεπιστήμιο του Albstadt-Sigmaringen. Το HygieneDry είναι κατάλληλο για υφάσματα με δύο κουκίδες στην ετικέτα.

 

 Product Highlight 7

Σύστημα αρώματος FragranceDos*

 Άρωμα φρεσκάδας μετά το στέγνωμα
Με τα φιαλίδια αρώματος της Miele τα ρούχα σας έχουν το αγαπημένο σας άρωμα στο στέγνωμα. Τα αρώματα παράγονται από μια οικογενειακή επιχείρηση στη νότια Γαλλία, που παρασκευάζει αρώματα από το 1871. Τα αιθέρια έλαια διατηρούνται στο άρωμα χάρη στην πιστοποιημένη διαδικασία που ακολουθείται. Αποτέλεσμα: φρέσκα ρούχα με φυσικό άρωμα που διαρκεί έως και 4 εβδομάδες. Ανάλογα με τη συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ή και δύο αρώματα.

 

 Product Highlight 8

Η υψηλότερη απόδοση συμπύκνωσης

Βέλτιστη προστασία του σπιτιού σας
Η στεγανότητα είναι πολύ σημαντική για την ποιότητα ενός στεγνωτηρίου. Όσο λιγότερος υγρός και ζεστός αέρας διαφεύγει, τόσο υψηλότερη η συμπύκνωση. Τα μεγάλα επίπεδα υγρασίας που διαφεύγουν σε ένα κλειστό δωμάτιο είναι ανεπιθύμητα: Οι υδρατμοί στους τοίχους μπορεί να προκαλέσουν μούχλα και να ζημιές στο υλικό των τοίχων. Τα στεγνωτήρια Miele έχουν τις καλύτερες τιμές στεγανότητας και εντάσσονται στην κορυφαία κλάση απόδοσης για τη συμπύκνωση.

 

- See less
 Product Highlight 9

Δικτύωση οικιακών συσκευών με σύστημα Miele@home*

Έξυπνη δικτύωση
Με το πρωτοποριακό σύστημα Miele@home, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες των συσκευών σας Miele και να κάνετε την καθημερινότητά σας ακόμα πιο έξυπνη. Όλες οι έξυπνες οικιακές συσκευές Miele δικτυώνονται εύκολα και με ασφάλεια. Η λειτουργία είναι απλή – με την εφαρμογή Miele, με τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου ή με ενσωμάτωση σε υπάρχουσες λύσεις Smart Home. Οι συσκευές συνδέονται μέσω οικιακού WiFi και του Miele Cloud.

 

 Product Highlight 10

Εύχρηστο φίλτρο χνουδιών*

Αποτελεσματικός και εύκολος καθαρισμός
Με το έξυπνο φίλτρο χνουδιών, επιτέλους απαλλάσσεστε από τα χνούδια. Επίσης, το φίλτρο χνουδιών είναι ιδιαίτερα εύχρηστο: Αν εμφανιστεί το μήνυμα "Καθαρισμός φίλτρων", το φίλτρο χνουδιών Miele αφαιρείται πανεύκολα από μπροστά. Η ιδιαίτερα λεία επιφάνεια του πλέγματος κάνει το καθάρισμα εύκολο και πρακτικό. Τα ρούχα δεν έρχονται σε επαφή με το φίλτρο χνουδιών - εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα δεν γεμίζουν με χνούδια.

 

 Product Highlight 11

AddLoad

Προσ. μεγ.και.μικ. αντ. και μετά την έναρ. του προ.
Είτε πρόκειται για ένα τζιν, μια μπλούζα ή μια κάλτσα: με τη λειτουργία. AddLoad, μπορείτε να προσθέτετε με ευκολία οποιοδήποτε ρούχο έχετε ξεχάσει – έως και λίγο πριν από τη λήξη του προγράμματος. Ο χειρισμός είναι εύκολος: πατήστε το πλήκτρο «Start/Add laundry» («Έναρξη/Προσθήκη ρούχων») για να διακόψετε το πρόγραμμα.

 

 Product Highlight 12

Δοκιμασμένο για χρήση αντίστοιχη σε 20 χρόνια*

Δοκιμασμένα για άριστη φροντίδα ιματισμού 20 ετών
Ενώ ορισμένοι κινητήρες οχημάτων υποβάλλονται σε δοκιμές 3000 ωρών, εμείς ελέγχουμε τη συνεχή απόδοση για έως και 10.000 ώρες. Μέρα και νύχτα. Με συνέπεια και ακρίβεια. Ώστε να μπορούμε να διασφαλίζουμε άψογα αποτελέσματα για πολλά χρόνια.

 

 Product Highlight 13

Κυψελωτός κάδος*

Μοναδικός κυψελωτός σχεδιασμός για απαλή φροντίδα
Ο μοναδικός κυψελωτός σχεδιασμός ανασηκώνει τα ρούχα ψηλότερα στον κάδο που περιστρέφεται. Τα ρούχα εκτίθενται για περισσότερο χρόνο στη ροή ζεστού αέρα, για πιο ομοιόμορφο στέγνωμα. Στα μεμονωμένα εξάγωνα σχηματίζονται θύλακες αέρα που ανακόπτουν την πτώση των ρούχων. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σας φροντίζονται πολύ πιο απαλά και είναι λιγότερο τσαλακωμένα μετά το στέγνωμα, για ευκολότερο σιδέρωμα. Επίσης, το σιδέρωμα απλοποιείται σημαντικά.

 

 Product Highlight 14

Λειτουργία προστασίας από το τσαλάκωμα

Ρούχα χωρίς τσαλάκωμα μετά το στέγνωμα
Αν δεν μπορείτε να βγάλετε τα ρούχα αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, η λειτουργία αφαίρεσης τσαλακώματος εξασφαλίζει ότι τα ρούχα χαλαρώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην τσαλακώνονται.

 

 Product Highlight 15

Τεχνολογία αντλίας θερμότητας

Προστατεύει το περιβάλλον και τα ρούχα σας
Τα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας είναι κυρίως γνωστά για την ενεργειακή τους απόδοση. Στεγνώνουν τα ρούχα σας πολύ οικονομικά. Αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες της τεχνολογίας αντλίας θερμότητας προστατεύουν και τις ποιοτικές ίνες των ρούχων σας. Έτσι, μπορείτε να στεγνώσετε ευαίσθητα υφάσματα με άνεση.

 

 Product Highlight 16

DryCare 40

Εντελώς νέες επιλογές για στέγνωμα σε στεγνωτήριο
Η νέα έξτρα επιλογή DryCare 40 κάνει ακόμη πιο εύκολη τη φροντίδα των ρούχων. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα στο στεγνωτήριο μετά από πρόγραμμα πλύσης στους 40°C χωρίς να πρέπει να τα ξεδιαλέξετε πρώτα. Έτσι κερδίζετε χρόνο και κόπο. Η έξτρα επιλογή DryCare 40 μπορεί να προστεθεί σε διάφορα προγράμματα και είναι κατάλληλη για υφάσματα που μπορούν να πλυθούν στους 40°C.

 

 Product Highlight 17

Ενσωματωμένη αποστράγγιση συμπυκνωμένων υδρατμών*

Πρακτική αποχέτευση νερού
Δεν χρειάζεται άδειασμα: η συμπύκνωση αποχετεύεται με έναν σωλήνα απευθείας στον νεροχύτη ή στο σιφόνι.

 

 Product Highlight 18

Wash2Dry*

Η ομάδα φροντίδας ρούχων με έξυπνη δικτύωση
Στενή συνεργασία: το στεγνωτήριό σας χρησιμοποιεί αυτόματα το ίδιο πρόγραμμα με το πλυντήριο ρούχων σας.

 

 Product Highlight 19

Ευαίσθητα

Ιδανική φροντίδα για τις συνθετικές ίνες
Φροντίδα συνθετικών ινών: αυτό το πρόγραμμα διατηρεί καλύτερα την όψη και το σχήμα των συνθετικών όταν στεγνώνουν.

 

 Product Highlight 20

Πουκάμισα

Η δουλειά μας
Αποτρέπει το τσαλάκωμα: το τσαλάκωμα μειώνεται και το σιδέρωμα των πουκαμίσων γίνεται εύκολη υπόθεση.

 

 Product Highlight 21

Τελική επεξεργασία μάλλινων

Η πιο απαλή περιποίηση για τα αγαπημένα σας ρούχα
Αφράτα και όμορφα: Τα ευαίσθητα μάλλινα υφάσματα καθαρίζονται πολύ απαλά, διατηρώντας την ποιότητά τους.

 

 Product Highlight 22

Express

Στέγνωμα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο
Κάποιες φορές χρειάζεται ταχύτητα: τα μικρά φορτία ρούχων στεγνώνουν γρήγορα και είναι έτοιμα για χρήση.

 

 Product Highlight 23

Αδιαβροχοποίηση

Προσθέστε ιδιότητες στα ρούχα σας
Βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα: Η θερμική ενεργοποίηση διασφαλίζει τις καλύτερες υδατοαπωθητικές ιδιότητες.

TWF760WP - Material No :12194180 - EAN  4002516645368

Σχεδιασμός
Δυνατότητα αντιστροφής αρθρώσεων
ναι
Τύπος κατασκευής
Στεγνωτήριο με αντλία θερμού αέρα
ναι
Σχεδιασμός πόρτας
Μαύρο obsidian με δακτύλιο χρωμίου
Αποτελέσματα στεγνώματος
Στέγνωμα ακριβείας PerfectDry
ναι
Σύστημα αρώματος FragranceDos²
ναι
Έξυπνη περιστροφή κάδου
ναι
Αποδεδειγμένη υγιεινή
ναι
Άνεση για το χρήστη
Wash2Dry
ναι
Δίσκος περισυλλογής
ναι
Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης υδρατμών
ναι
Αποδοτικότητα και βιωσιμότητα
Κλάση ενεργειακής απόδοσης (A+++ - D)
A+++
Ετήσια κατανάλωση ρεύματος σε kWh
161
Χρόνος στο κανονικό πρόγραμμα σε min
165
Στάθμη θορύβου στο κανονικό πρόγραμμα σε db(A) re1pW
66
Κατηγορία απόδοσης εξάτμισης
A
Κατανάλωση ηλεκτρικού στο κανονικό πρόγραμμα στεγνώματος για βαμβακερά με πλήρες φορτίο σε kWh
1,32
Τεχνολογία EcoDry
ναι
Εναλλάκτης θερμότητας που δεν χρειάζεται συντήρηση
ναι
EcoSpeed
ναι
Προγράμματα στεγνώματος
Βαμβακερά
ναι
Βαμβακερά Eco
ναι
Ευαίσθητα
ναι
Λεπτά ρούχα
ναι
Πουκάμισα
ναι
Επεξεργασία μάλλινων
ναι
Express
ναι
Αδιαβροχοποίηση
ναι
Σεντόνια
ναι
Ζεστός αέρας/DryFresh
ναι
Πρόσθετα στεγνώματος
Αφαίρεση τσαλακώματος
ναι
Βομβητής
ναι
DryCare 40
ναι
Ποιότητα
Απαλές ραβδώσεις
ναι
Ασφάλεια
Ένδειξη "Άδειασμα δοχείου
ναι
Ένδειξη "Καθαρισμός φίλτρων
ναι
Οπτική διασύνδεση
ναι
Τεχνικά χαρακτηρηστικά
Διαστάσεις σε mm (Πλάτος)
596
Ερμητικά σφραγισμένο
ναι
Τύπος ψυκτικού
R290
Ποσότητα ψυκτικού υγρού σε kg
0,14
Δυναμικό πλανητικής υπερθέρμανσης του ψυκτικού σε CO₂ e
3
Κανονικά εξαρτήματα
Φιαλίδιο αρωματισμού
ναι
Κουπόνι για δεύτερο φιαλίδιο αρώματος
ναι
Price €1,399.00
Product Brand MIELE
Price View Price Range
Your Rating