Ψυγειοκαταψύκτης INVENTOR PSB20060INL Total No Frost 336 Lt - Inox

SKU
INV-PSB20060INL
-8%
Special Price €735.00 was €799.00
In stock

Ψυγειοκαταψύκτης Total No Frost ενεργειακής κλάσης Ε, με Λειτουργία ECO για εξοικονόμηση ενέργειας και ιδανικές συνθήκες ψύξης για απόλυτη φρεσκάδα

  • Εξοικονόμηση ενέργειας και λειτουργικού κόστους
  • Λειτουργία ECO για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας
  • Γρήγορη ψύξη που δεν επηρεάζεται όταν το ψυγείο ανανεώνεται με νέα τρόφιμα
  • Συρτάρι ελέγχου υγρασίας με ιδανικό περιβάλλον συντήρησης φρούτων και λαχανικών
  • Εύκολος έλεγχος θερμοκρασίας και επιλογή λειτουργιών χάρη στην οθόνη LED με πλήκτρα αφής

Ενεργειακή Κλάση E

Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων χάρη στην υψηλή ενεργειακή κλάση Ε. Εξασφαλίστε χαμηλή ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε kW/h, ακριβή χωρητικότητα φρέσκων τροφίμων σε λίτρα, χαμηλή στάθμη θορύβου και χαμηλή κλάση εκπομπών ακουστικού θορύβου.

Λειτουργία ECO

Με τη λειτουργία ECO, η θερμοκρασία του ψυγειοκαταψύκτη ρυθμίζεται αυτόματα στους 5°C και -18°C για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και εξοικονόμηση χρημάτων.

Λειτουργία Ταχείας Ψύξης

Συντηρήστε γρήγορα τα τρόφιμά σας με τη Λειτουργία ταχείας ψύξης της συσκευής. Ανανεώστε το περιεχόμενο του ψυγειοκαταψύκτη σας με νέα τρόφιμα χωρίς να επηρεαστούν τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, αφού μειώνεται γρήγορα η θερμοκρασία και δεν διακόπτεται η διαδικασία ψύξης.

Συρτάρι Ελέγχου Υγρασίας

Τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα χάρη στο συρτάρι ελέγχου υγρασίας. Ρυθμίστε τον δείκτη και εξασφαλίστε ένα περιβάλλον με περισσότερη υγρασία για τα λαχανικά σας ή με λιγότερη για τα φρούτα σας.

Ηλεκτρονικός Έλεγχος με Οθόνη Αφής

Χάρη στον ηλεκτρονικό έλεγχο με οθόνη αφής, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία της συσκευής σας ή να επιλέξετε τις λειτουργίες που επιθυμείτε, εύκολα και με ακρίβεια!

Φωτισμός LED

Για εξαιρετικό και άκρως αποδοτικό φωτισμό, με διάρκεια ζωής 30 φορές περισσότερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων και 10 φορές περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Total No Frost

Αποτρέπει τη συσσώρευση πάγου, εξασφαλίζει σταθερή θερμοκρασία και επιτυγχάνει την ψύξη δύο φορές πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα η συσκευή να λειτουργεί καλύτερα και να αυξάνεται η διάρκεια ζωής της.

Ράφι για μπουκάλια

Τοποθετήστε τα κρασιά, τα ποτά και τα αναψυκτικά σας στο ειδικά σχεδιασμένο ράφι για μπουκάλια και εξοικονομήστε χώρο στο ψυγείο σας, ενώ μπορείτε να αφαιρείτε το ράφι κάθε φορά που θέλετε να το καθαρίσετε ή να αποθηκεύσετε περισσότερα τρόφιμα.

Συναγερμός Πόρτας

Ενημερωθείτε άμεσα και διασφαλίστε τη σωστή λειτουργία της συσκευής και κατ’ επέκταση τη σωστή συντήρηση και ψύξη των τροφίμων σας με την ηχητική ειδοποίηση όταν η πόρτα δεν έχει κλείσει σωστά.

Αναστροφή πόρτας

Χάρη στη δυνατότητα αναστροφής της πόρτας, το ψυγείο χωράει οπουδήποτε, καθώς μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανοίγει προς αριστερά ή προς δεξιά.

Συρτάρι Λαχανικών με Ροδάκια

Το ευρύχωρο συρτάρι σας επιτρέπει να ελέγχετε την υγρασία και να δημιουργείτε το κατάλληλο περιβάλλον για τα φρούτα και λαχανικά σας, ώστε να διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο διάστημα, ενώ παράλληλα διαθέτει ροδάκια για απόλυτη άνεση και ευκολία κάθε φορά που το ανοιγοκλείνετε.

Ρυθμιζόμενα Πόδια

Προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά το ψυγείο πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένο και ευθυγραμμισμένο. Χάρη στα ρυθμιζόμενα πόδια με τα οποία είναι εφοδιασμένο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια εσείς επιθυμείτε ακόμη και αν σε αυτή υπάρχει κάποια ανισορροπία.

Price €799.00
Product Brand INVENTOR
Price View Price Range
Your Rating