ROWENTA ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ STICK X-FORCE FLEX 15.60 RH99F1 ANIMAL CARE

SKU
R-RH99F1
€779.00
In stock

Η πιο εξελιγμένη σκούπα stick που κατασκευάστηκε ποτέ!*

 

Ανακαλύψτε την X-Force Flex 15.60, την πιο ισχυρή επαναφορτιζόμενη σκούπα stick της Rowenta, για εξαιρετικά αποδοτικό καθάρισμα σε συνδυασμό με την καλύτερη εμπειρία χρήσης από τα προϊόντα της κατηγορίας της. Οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες της Rowenta —ένα μοτέρ Digital Force με ισχύ απορρόφησης που φτάνει τα 230 Air Watt* και κορυφαία μπαταρία 32,4 V για αυτονομία έως και 1 ώρα και 20 λεπτά**— συνδυάζονται με καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας: Αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας και της ισχύος με βάση τον τύπο του δαπέδου, τεχνολογία Flex, ψηφιακή οθόνη ρύθμισης, πέλμα απορρόφησης με φωτισμό Deep Power LED και πολλά ακόμα.

*Με χρήση της σκανδάλης Boost **Με χρήση ως σκουπάκι χειρός στη θέση λειτουργίας Eco

Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 Σκούπα Stick Επαναφορτιζόμενη

Η πιο ισχυρή επαναφορτιζόμενη σκούπα stick της Rowenta: Καθαριστική τεχνολογία αιχμής και απόλυτη ευελιξία

Με ισχυρή απόδοση απομάκρυνσης της σκόνης και απόλυτη ευελιξία, η σκούπα stick X-Force Flex 15.60 της Rowenta προσφέρει μια ανεπανάληπτα σύγχρονη εμπειρία σκουπίσματος!
Αυτή η επαναφορτιζόμενη σκούπα stick διαθέτει όλο το πακέτο: Υψηλή ισχύς απορρόφησης έως 230 Air Watt*, αξιόπιστη αφαιρούμενη μπαταρία με αυτονομία για 1 ώρα και 20 λεπτά**, Αυτόματη προσαρμογή ταχύτητας/ισχύος ανάλογα με τον τύπο του δαπέδου για βέλτιστα αποτελέσματα, τεχνολογία Flex για σκούπισμα με εξαιρετική ευελιξία χωρίς σκύψιμο, 5 επίπεδα ισχύος με προβολή του υπολειπόμενου χρόνου αυτονομίας, και πολλά ακόμα.
 

Υψηλή τεχνολογία

Συνδυάζονται με καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας: Αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας και της ισχύος με βάση τον τύπο του δαπέδου, τεχνολογία Flex, ψηφιακή οθόνη ρύθμισης, πέλμα απορρόφησης με φωτισμό Deep Power LED και πολλά ακόμα.

Μάθε πως να χρησιμοποιείς τις έξυπνες λειτουργίες

Με την X-Force Flex 15.60 μπορείς να χρησιμοποιείς την αυτόματη ανίχνευση δαπέδου και τις λειτουργίες ειδοποίησης καθαρισμού φίλτρου της ηλεκτρικής σκούπας χειρός.
 

Ανεξάντλητες δυνατότητες

Η ιδανική λύση για πανεύκολο σκούπισμα σε όλο το σπίτι, και όχι μόνο στα δάπεδα: Πανίσχυρο σχολαστικό σκούπισμα και ευέλικτη κάλυψη με πρόσβαση ακόμη και στην τελευταία γωνία.
 

Πανίσχυρη και αποδοτική σε κάθε τύπο δαπέδου

Εγγυάται πλήρη αποτελεσματικότητα σε κάθε τύπο δαπέδου λόγω του μοτέρ Digital Force 230 AW που διαθέτει αλλά και χάρη στο μοναδικό πέλμα της που είναι ιδανική για τη συλλογή ακόμη και μεγαλύτερων υπολειμμάτων, όπως τα δημητριακά και οι ξηροί καρποί.
 

Ψηφιακή οθόνη ρύθμισης

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο με 5 ρυθμίσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται η αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας ώστε το επίπεδο ισχύος να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, η προβολή του υπολειπόμενου χρόνου αυτονομίας με αντίστροφη μέτρηση λεπτό προς λεπτό, και η ειδοποίηση για τον καθαρισμό του φίλτρου.
 

Ενισχυμένη αυτονομία

Η μπαταρία 9 κυψελών / 32,4V εξασφαλίζει συνεχή απορρόφηση για έως 1 ώρα και 20 λεπτά*, ώστε να σκουπίζετε όλο το σπίτι με μία μόνο φόρτιση, ενώ διαθέτει γρήγορο κύκλο φόρτισης 3 ωρών.
*όταν χρησιμοποιείται ως σκουπάκι χειρός στη θέση λειτουργίας Eco
 

Αυτόνομος σταθμός φόρτισης

Με τον αυτόνομο σταθμό φόρτισης, που δεν χρειάζεται να στερεωθεί στον τοίχο, η σκούπα σου είναι πάντοτε φορτισμένη και τα εξαρτήματά της εύκολα προσβάσιμα, ενώ με τον σωλήνα που λειτουργεί ως εργαλείο επέκτασης μπορείτε να καθαρίσετε μέχρι το ταβάνι.
 

Δοχείο σκόνης XL

Μπορείς να σκουπίζεις για όση ώρα χρειάζεται με το δοχείο σκόνης των 0.9 L, το οποίο μπορείς στη συνέχεια να αδειάσεις πανεύκολα και είναι 100% πλενόμενο με εξάρτημα διαχωρισμού και φίλτρο.
 

Ολοκληρωμένο σετ για χώρους με κατοικίδια

Τα 8 εξαρτήματα που διαθέτει προσφέρουν ιδανικό καθάρισμα στους ιδιοκτήτες κατοικιδίων: Βούρτσα turbo για κατοικίδια, ρύγχος, βούρτσα για καναπέδες, εξάρτημα Mini flex, αποκλειστική αυτόνομη βάση φόρτισης, πρόσθετο φίλτρο και δύο ενσωματωμένες εύχρηστες βούρτσες.
 

Τέλεια για το καθάρισμα του αυτοκινήτου

Απόλαυσε απεριόριστο σκούπισμα, ακόμη και του αυτοκινήτου σου: Με την ισχύ και τα διάφορα εξαρτήματα που διαθέτει, μπορείς να απομακρύνεις τις τρίχες των κατοικίδιων και την επίμονη βρωμιά σε βάθος.
 
Χαρακτηριστικά προϊόντος
Απόδοση
Κατηγορία επαναφορτιζόμενης σκούπας stick Όλα σε ένα
Τεχνολογία Κυκλωνική τεχνολογία
Κινητήρας Ψηφιακός
Airwatts 230 AW
Ισχύς (W) 520 W
Μπαταρία
Τύπος μπαταρίας Ιόντων Λιθίου
Τάση 32.4V
Δείκτης λειτουργίας Σε οθόνη ελέγχου
Χρόνος επαναφόρτισης 3 ώρες
Τύπος επαναφόρτισης Σταθμός σύνδεσης
Χρόνος λειτουργίας (σε χρήση ως σκουπάκι χειρός στην κανονική βαθμίδα) Έως 1 ώρα και 20 λεπτά
Πέλμα
Σύστημα Vision: Φωτισμός LED ΝΑΙ
Εξοπλισμός
Ευελιξία ΝΑΙ
Βούρτσα καναπέ ΝΑΙ
Εξάρτημα για αρμούς ΝΑΙ
Βουρτσάκι Easy brush ΝΑΙ
Χωρητικότητα περιέκτη σκόνης 0.9 L
Φιλτράρισμα 99.9%
Βάση φόρτισης ΝΑΙ
Εργονομία
Επίπεδο θορύβου 84 dB(A)
Βάρος χωρίς αξεσουάρ 3,2 kg
Σχεδιασμός
Χρώματα Μαύρο & χάλκινο
Περιλαμβάνονται συμπλ. εξαρτήματα ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2 πρόσθετες εύχρηστες βούρτσες στη συσκευασία: 1 για το εξάρτημα Mini flex 1 για τον σωλήνα του σταθμού φόρτισης
Επιπλέον
Χώρα προέλευσης Κίνα
Διαστάσεις προϊόντος χωρίς συσκευασία (Μ x Π x Υ) 25 x 28 x 114
Βάρος προϊόντος χωρίς συσκευασία 6,18 (KG)
Price €779.00
Product Brand ROWENTA
Price View Price Range
Your Rating